No et tiris, encara

“No et tiris, encara” es va començar a gestar al Màster Universitari en Ficció de Cinema i Televisió de Blanquerna. Supervisat de ben a prop per professionals del món del cinema que impartien les classes i tutoritzat per Coral Cruz, vaig voler que aquest projecte no es quedés entre les parets de les aules.

Es tracta d’un curtmetratge senzill i ple d’il·lusió, que narra la història d’un noi i una noia que es coneixen en un pont quan ell s’està a punt de suïcidar. Però no es tracta el tema d’una forma dramàtica, sinó el contrari. L’objectiu de “No et tiris, encara” és explicar com la gent que ens trobem pel camí ens pot canviar la vida.

Un cap de setmana de juliol vam fer el rodatge de “No et tiris, encara”. És un curtmetratge low cost que s’ha fet sense comptar amb cap tipus d’ajuda econòmica, ni de subvencions ni de particulars, només a partir dels estalvis de la directora del curtmetratge. Desgraciadament, ningú ha cobrat, tot i que tothom ha desenvolupat una feina professional i compromesa.

Després d’un procés de muntatge complicat i lent el curtmetratge es va estrenar el 20 de desembre de 2014, en un esdeveniment per a amics, familiars i companys que va tenir lloc al Bar Maumau.

Des de llavors, la distribuïdora Promofest s’encarrega d’enviar el curtmetratge a diversos festivals nacionals i internacionals.